Activiteiten bij Artemis

Bij het professionele vrouwennetwerk Artemis bouw je in een ontspannen sfeer een interessant netwerk uit. De negen Artemis-netwerken bieden je een waaier aan kwalitatieve activiteiten.

Connect: netwerkactiviteiten

 

In Company: blik achter de schermen

 

Academy: een leven lang bijleren

Een netwerkdiner met een vrouwelijk rolmodel of op een originele manier netwerken bij een lunch of ontbijtsessie? Ontmoet andere inspirerende vrouwen en deel je eigen ervaringen.

 

Kijk in fijn gezelschap achter de schermen van een bedrijf of zaak met een markante vrouw aan de top. Leer meer over alle facetten van het vrouwelijk leiderschap en laat je meeslepen door de energieke verhalen.

 

Boeiende sprekers over uiteenlopende topics of inspirerende panelgesprekken met topvrouwen aan het woord: verschillende formules zijn mogelijk!

De Academy-activiteiten zijn ook toegankelijk voor Markant-leden aan ledentarief. 

Download hier de handige activiteiten-kalender van 2017 - 2018

Zoek in alle activiteiten

november 2019

Waarom lid worden van Artemis?

Een Artemis-lidmaatschap houdt heel wat voordelen in. Voor 125 euro ben je 1 jaar lid van een boeiend netwerk en deel je inspirerende ervaringen met andere vrouwen.

Word lid!

Markantmagazine

Markantmagazine

Leden ontvangen 4 papieren en 7 digitale nummers vol inspirerende interviews, dossiers, wedstrijden en tips

Nieuwsflash

De nieuwsflash van Markantmag.be ontvangen? Registreer je nu en en hij zit 7 keer per jaar in je mailbox! Leden ontvangen de nieuwsflash automatisch en moeten dus niet registreren.