Engagement

Als netwerk van actieve en ondernemende vrouwen engageert Markant zich voor diverse projecten. Dit vanuit een maatschappelijk engagement om de persoonlijke ontplooiing van vrouwen te ondersteunen.  

Alle activiteiten die onder de projectwerking vallen, vind je terug bij op deze website bij Activiteiten onder de categorie 'Academy'. 

OnderneemstersDUET

Onderneemsters helpen onderneemsters, dat is het uitgangspunt van OnderneemstersDUET.

Ervaren onderneemsters nemen de rol als mentor op en delen een heel jaar lang hun kostbare ervaringen met hun mentee, een startende onderneemster.

www.onderneemstersduet.be

WOMED Award

Markant vzw, UNIZO en het Agentschap Innoveren en Ondernemen bekronen vrouwelijk ondernemerstalent. 

Straffe onderneemsters met min 5 jaar zelfstandige in hoofdberoep op hun palmares komen in aanmerking voor de WOMED Award (Prijs voor 'Onderneemster van het jaar')
Beloftevol ondernemerstalent die min 2 en max 5 jaar zelfstandig aan de slag zijn geven we een duwtje in de rug door hen uit te roepen tot 'De Belofte'.

Vanaf 8 september tot uiterlijk 13 november kan je je inschrijven via www.womedaward.be

Road to Action

Markant vzw zet graag een nieuw project van UNIZO in de kijker: Road to Action.

Ben ik wel goed bezig met mijn nieuwe onderneming? Hanteer ik wel de juiste tarieven? Is er voldoende financiële ruimte om personeel aan te werven? Hoe organiseer ik mijn administratie? Als gestarte ondernemer zit je vaak met meer vragen dan er antwoorden lijken te zijn. Niets is minder waar, met Road to Action loodst UNIZO je door de uitdagende beginjaren heen!

Road to Action is een individueel begeleidingstraject op maat van ondernemers die maximaal 5 jaar zijn opgestart of de laatste 5 jaar zijn overgeschakeld van bijberoep naar hoofdberoep. Zin om je zaak eens onder de loep te laten nemen door een buitenstaander zonder enig commercieel belang? Check www.unizo.be voor meer informatie en inschrijvingen. Road to Action wordt mede mogelijk gemaakt door het Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Markantmagazine

Markantmagazine

Leden ontvangen 4 papieren en 7 digitale nummers vol inspirerende interviews, dossiers, wedstrijden en tips

Nieuwsflash

De nieuwsflash van Markantmag.be ontvangen? Registreer je nu en en hij zit 7 keer per jaar in je mailbox! Leden ontvangen de nieuwsflash automatisch en moeten dus niet registreren.