F.A.Q.

Vaak gestelde vragen

Ben ik verzekerd?

Ja, je bent verzekerd op alle Markant-activiteiten die je bijwoont.

Hoeveel kost een Markant-lidmaatschap?

Je betaalt 44 euro voor 1 jaar lidmaatschap. Hiervoor krijg je een berg voordelen. 

Kan ik als Markant-lid deelnemen aan activiteiten van het Artemis-netwerk?

Artemis heeft 3 type activiteiten: In Company, Connect en Academy.  Je Markant-lidmaatschap omvat geen deelname aan de In Company- en Connect-activiteiten.  Je kan wel deelnemen aan de Academy-activiteiten aan ledentarief.   Een Artemis-lidmaatschap kost 125 euro. Als Artemis-lid kan je deelnemen aan de activiteiten van Artemis én Markant.   

Kan ik deelnemen aan alle lokale en regionale activiteiten?

Ja, als Markant-lid kan je aan alle activiteiten van het Markant-netwerk deelnemen. Kijk dus zeker ook eens naar de activiteiten buiten je vertrouwde lokale netwerk of regio, want ook daar ben je van harte welkom!

Moet ik een onderneemster zijn om lid te worden?

Nee! ‘Ondernemende vrouwen’ staat voor vrouwen die zin hebben om allerlei activiteiten te beleven. Iedereen is dus welkom!

Wanneer kan ik Markantmagazine verwachten in mijn bus?

Markantmagazine verschijnt 11 keer per jaar.  4 papieren nummers in september, december, maart en juni. 7 digitale nummers in oktober, november, januari, februari, april, mei en juli.

Wat is Artemis?

Artemis is het professionele netwerk van Markant vzw. Ben je kader- of directielid, onderneemster, zelfstandige of oefen je een vrij beroep uit? Of wil je leren van andere vrouwen om je eigen carrière een boost te geven? Dan is Artemis iets voor jou!

Markantmagazine

Markantmagazine

Leden ontvangen 4 papieren en 7 digitale nummers vol inspirerende interviews, dossiers, wedstrijden en tips.

Nieuwsflash

De nieuwsflash van Markantmag.be ontvangen? Registreer je nu en hij zit 7 keer per jaar in je mailbox! Leden ontvangen de nieuwsflash automatisch en hoeven niet te registreren.