MarkantBudget

MarkantBudget, een initiatief van Markantvzw met steun van het Agentschap Ondernemen, gaf vrouwen de kans om op 3 uurtjes tijd, in hun buurt en in mensentaal hun financiële kennis te verbeteren.

Met succes! Er waren meer dan 1250 inschrijvingen en de deelneemsters scoorden nadien gemiddeld 82% op de financiële kennistest.

De opleidingen zijn helaas afgelopen. Benieuwd naar het aanbod dat we hadden? Kijk dan zeker op deze website bij Budget@Business en Budget@Home.

Dat er nood was aan financiële opleidingen voor vrouwen, bleek ook uit onze BMI-test. Dankzij MarkantBudget konden vrouwen hun financiële basiskennis testen. Meer dan 1300 vrouwen deden dat en buisden gemiddeld met 4,9/10. Benieuwd hoe jij het doet? Doe de test.   

Kristina: “Het is echt een aanrader om beide sessies te volgen, zeker wanneer je een bedrijf hebt of wenst te starten is de Budget@Business super en voor elk van ons begint het bij een goede home-budgettering! De concrete voorbeelden zijn ook zinvol en geven een dynamiek in de groep.”

Annelies: "Ik weet nu meer over beleggingen en laat mij niet meer doen door mijn bank."

Véronique: "Over de pensioenhervorming hoor en lees je veel in de media. Nu weet ik goed wat er concreet beslist is."

Experte Marijke Roelants: "De deelneemsters reageerden soms echt geschokt op clausules die in elk kredietcontract staan. Tenzij je jurist bent, begrijpt niemand ze. Het viel me ook op dat moeders kwamen luisteren om hun kinderen te helpen met hun bedrijf."

Benieuwd naar andere projecten en het aanbod van Artemis? Surf naar www.artemisnetwerk.be.