Ik wil een Markante Zaak worden

Je wilt jouw zaak registreren als Markante Zaak, en in één klap ook je klantenbestand en naamsbekendheid vergroten? Vul dan onderstaand registratieformulier volledig in. Voeg ook zeker je logo of een mooie foto van je zaak toe.
Lees de algemene voorwaarden

Jouw gegevens

Nog geen lid?

Lid worden van Markant of Best Pittig doe je hier, voor Artemis kan dat hier. Keer nadien terug naar deze pagina om je registratie als Markante Zaak te vervolledigen.

Gegevens van de zaak

Type
 • Handelsactiviteiten

  Selecteer de categorie(ën) waaronder jouw zaak best past (maximaal 2 keuzes)

  Ledenvoordeel

  Voorwaarden Markante Zaken

  • Markant vzw behoudt het recht om zaken te weigeren als ‘Markante Zaak’. Zaken die duidelijk deel uitmaken van een keten zijn niet toegelaten.
  • De eigenaar van de zaak kiest zelf het voordeel dat ze wenst te geven aan Markant-leden. Dit kan een procentuele korting zijn op het aankoopbedrag, een extra aangevinkt e beurt op de klantenkaart, een dubbele korting op de klantenkaart, een gratis gadget,…
  • De eigenaar verbindt zich ertoe het geregistreerde voordeel te geven aan Markant-en Artemis-leden op vertoon van hun lidkaart of mits vermelding van hun lidmaatschapnummer. Het voordeel geldt voor het ganse gezin van het Markant-of Artemis-lid (op vertoon van de kaart).
  • In geval van twijfel ivm een Markant-lidmaatschap kan de zaak contact opnemen met Markant via 02 286 93 30 of info@markantvzw.be
  • De zaak schrijft zich in voor een periode van 1 jaar. Indien er niet expliciet uitgeschreven wordt na 1 jaar, zal de registratie stilzwijgend verlengd worden en blijft de zaak ‘Markante Zaak’. Uitschrijven kan door een mail te sturen aan info@markantvzw.be
  • Indien u het voordeel wenst te wijzigen na de eerste regsitratie, gelieve een mail te sturen met het aangepaste voordeel aan info@markantvzw.be
  • Indien u de informatie over uw zaak wenst te wijzigen, gelieve een mail te sturen aan info@markantvzw.be
  • Markant vzw is niet verantwoordelijk voor de pagina’s van externe zaken waarnaar verwezen wordt.
  • Markant vzw geeft geen enkele garantie inzake de juistheid of de volledigheid, of het bijgewerkt zijn van de informatie die op dit systeem werd geraadpleegd of die via dit systeem werd uitgewisseld".
  • Markant vzw kan geen garantie bieden betreffende de veiligheid van de website, noch aansprakelijk gesteld worden voor de schade die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het gevolg is van een onderbreking in de beschikbaarheid van de site".
  • Indien u een vrije beroeper bent, gaan wij ervan uit dat u geen reclame voert die indruist tegen de deontologische voorschriften van uw beroepscategorie op dit vlak.

  Registeren

  Markante Zaken-actie

  Markant vzw organiseert in september een grote actie waarbij de Markante Zaken centraal staan. Wat houdt de actie exact in? Wie tussen 1 september en 15 oktober lid wordt van Markant of Best Pittig of een nieuw lid aanbrengt, ontvangt een waardebon van 10 euro. Deze bon kan men spenderen bij Markante Zaken die aan de actie deelnemen. De bonnen worden 100% terugbetaald door Markant! Je doet er dus enkel voordeel mee. De deelnemende zaken zijn herkenbaar aan een actie-icoon op de website www.markantvzw.be/markante-zaken. Hoe verloopt de actie na deelname? - De leden die recht hebben op een waardebon ontvangen deze ten laatste eind november. Op de bon staat vermeld  dat het minimumaankoopbedrag 10 euro is en dat de bon niet omwisselbaar is in geld maar wel cumuleerbaar met andere acties of koopjes. Om misbruik tegen te gaan bevat elke bon een unieke code. - Bij ontvangst van een waardebon kan je als Markante Zaak de bon per post terugsturen aan Markant of de unieke code per e-mail doorsturen met vermelding van het rekeningnummer waarop mag teruggestort worden. Uiterste datum van indiening voor terugbetaling staat op de bon vermeld. Markant betaalt de bonnen 100% terug binnen 1 maand na ontvangst. Controleer bij ontvangst de geldigheidsdatum van de ingediende bonnen goed want bonnen van eerdere werkjaren die vervallen zijn worden niet meer terugbetaald. 

  Markantmagazine

  Markantmagazine

  Leden ontvangen 4 papieren en 7 digitale nummers vol inspirerende interviews, dossiers, wedstrijden en tips.

  Nieuwsflash

  De nieuwsflash van Markantmag.be ontvangen? Registreer je nu en hij zit 7 keer per jaar in je mailbox! Leden ontvangen de nieuwsflash automatisch en hoeven niet te registreren.