Ik wil een Markante Zaak worden

Je wilt jouw zaak registreren als Markante Zaak, en in één klap ook je klantenbestand en naamsbekendheid vergroten? Vul dan onderstaand registratieformulier volledig in. Voeg ook zeker je logo of een mooie foto van je zaak toe.
Lees de algemene voorwaarden

Jouw gegevens

Nog geen lidnummer?

Word eerst lid en registreer vervolgens je zaak met je lidnummer.  Je lidnummer kan je voor ontvangst van je lidkaart alvast opvragen via info@markantvzw.be.

Lidnummer nog niet ontvangen?

Ben je lid? Dan kan je je lidnummer bovenaan op je Markant-kaart vinden. Bij problemen bel je 02 286 93 30.

Gegevens van de zaak

Type
 • Handelsactiviteiten

  Selecteer de categorie(ën) waaronder jouw zaak best past (maximaal 2 keuzes)

  Ledenvoordeel

  Voorwaarden Markante Zaken

  • Markant vzw behoudt het recht om zaken te weigeren als ‘Markante Zaak’. Zaken die duidelijk deel uitmaken van een keten zijn niet toegelaten.
  • De eigenaar van de zaak kiest zelf het voordeel dat ze wenst te geven aan Markant-leden. Dit kan een procentuele korting zijn op het aankoopbedrag, een extra aangevinkt e beurt op de klantenkaart, een dubbele korting op de klantenkaart, een gratis gadget,…
  • De eigenaar verbindt zich ertoe het geregistreerde voordeel te geven aan Markant-en Artemis-leden op vertoon van hun lidkaart of mits vermelding van hun lidmaatschapnummer. Het voordeel geldt voor het ganse gezin van het Markant-of Artemis-lid (op vertoon van de kaart).
  • In geval van twijfel ivm een Markant-lidmaatschap kan de zaak contact opnemen met Markant via 02 286 93 30 of info@markantvzw.be
  • De zaak schrijft zich in voor een periode van 1 jaar. Indien er niet expliciet uitgeschreven wordt na 1 jaar, zal de registratie stilzwijgend verlengd worden en blijft de zaak ‘Markante Zaak’. Uitschrijven kan door een mail te sturen aan info@markantvzw.be
  • Indien u het voordeel wenst te wijzigen na de eerste regsitratie, gelieve een mail te sturen met het aangepaste voordeel aan info@markantvzw.be
  • Indien u de informatie over uw zaak wenst te wijzigen, gelieve een mail te sturen aan info@markantvzw.be
  • Markant vzw is niet verantwoordelijk voor de pagina’s van externe zaken waarnaar verwezen wordt.
  • Markant vzw geeft geen enkele garantie inzake de juistheid of de volledigheid, of het bijgewerkt zijn van de informatie die op dit systeem werd geraadpleegd of die via dit systeem werd uitgewisseld".
  • Markant vzw kan geen garantie bieden betreffende de veiligheid van de website, noch aansprakelijk gesteld worden voor de schade die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het gevolg is van een onderbreking in de beschikbaarheid van de site".

  Registeren

  Markantmagazine

  Markantmagazine

  Leden ontvangen 4 papieren en 7 digitale nummers vol inspirerende interviews, dossiers, wedstrijden en tips.

  Nieuwsflash

  De nieuwsflash van Markantmag.be ontvangen? Registreer je nu en hij zit 7 keer per jaar in je mailbox! Leden ontvangen de nieuwsflash automatisch en moeten dus niet registreren.