*** 2 extra Franstalige sessies op vrijdag 28 september 2018!!! ***

Lees meer >

Olé portemonnee is een initiatief van Markant vzw. Het project omvatte 4 gratis sessies voor vrouwen in Brussel om (nog) slimmer om te gaan met hun budget. Deze sessies zijn intussen afgelopen, maar i.s.m Femma worden 2 extra Franstalige sessies georganiseerd op vrijdag 28 september 2018. 

Olé portemonnee kwam tot stand in samenwerking met Gezinsbond, BIZ Brussel, CAW Brussel, femma, RoSa en Wikifin en met de steun van Brussels Staatssecretaris voor Gelijke Kansen, Bianca Debaets, en equal.brussels

 

Waarom?

Hou jij aan het einde van jouw geld soms een stukje maand over en wil je dit veranderen? Plan je een grote aankoop en overweeg je hiervoor een lening of krediet, maar weet je niet goed waarop te letten? Of spaar je voor een appeltje voor de dorst maar brengt dit niet veel op? En misschien vraag je je ook wel af of je later voldoende geld zal hebben voor een zorgeloos pensioen en wat je hieraan kan doen? Of twijfel je of de geldkwesties tussen jou en jouw partner goed genoeg geregeld zijn?

Olé portemonnee wil vrouwen in Brussel wegwijs maken in deze en andere financiële vraagstukken en op weg helpen om hun geldzaken (nog) beter te regelen.

Wat?

Er werden 4 boeiende en vooral praktijkgerichte sessies rond budget georganiseerd. Per thematische sessie gaf een deskundige je nuttige informatie en tips & tricks om jouw budget (nog) beter te beheren. Op vrijdag 28 september worden 2 extra Franstalige sessies georganiseerd. Deze sessies zijn volledig gratis!

Wie?

Olé portemonnee is een initiatief van Markant vzw, dé netwerkorganisatie voor dynamische en ondernemende vrouwen in Vlaanderen en Brussel. Markant vzw biedt activiteiten aan op maat van vrouwen die een extra dimensie willen toevoegen aan hun leven, zowel in hun persoonlijke tijd met de netwerken Markant en Best Pittig als binnen hun professionele bezigheden met het netwerk Artemis. Als organisatie die zich specifiek richt tot vrouwen, wil Markant vzw vrouwen versterken op diverse vlakken, dus ook op financieel vlak.

De kernwaarden van Markant vzw zijn vriendschap, een ondernemende houding, kwaliteit, originaliteit en respect voor iedereen.

Markant - Best Pittig - Artemis Equal bxl BHG biz CAW Femma Gezinsbond rosa wikifin