Anniek Chiau Tafelklap

Mentee ONGEMATCHT Communicatie Voeding Vlaams-Brabant

Goed eten is de rode draad doorheen mijn leven. Grootgebracht in het vleeswarenbedrijf van mijn ouders, weet ik als geen ander wat kwaliteit en ambacht is. Na mijn studies communicatiebeheer kon ik mijn passie voor lekker eten combineren met mijn liefde voor originele communicatie.

Ik noem mezelf graag een maker van smakelijke communicatie. Zoals de naam van mijn bedrijf ‘Tafelklap’ al zegt, wil ik er met mijn creatieve aanpak voor zorgen dat er aan tafel over een merk, een zaak leuk geklapt kan worden. Mijn recept? Heel eenvoudig. Een eindeloze passie voor lekker eten gecombineerd met een jarenlange ervaring in food en communicatie, alles overgoten met veel enthousiasme en massa’s frisse ideeën.

Mijn eerste spannend kwartaal als ondernemer heb ik achter de rug. De ene klant – een leuk merk van keukentoestellen- kreeg ondertussen het gezelschap van een authentiek slagersbedrijf, een hippe eventlocatie, een coole koffiebar en een vooruitziend pr-agentschap.

Eén van mijn toenmalige managers vergeleek mij ooit met ‘gelatine’ omdat ik volgens hem de boel zo lekker bij elkaar kan houden. Zijn uitspraak inspireerde  mij om een netwerk met andere (food)professionals op te bouwen. De juiste mensen op de juiste plaats samen brengen is een uitdaging die ik graag aanga.

Als mentee heb ik veel verwachtingen. Een goed klankbord hebben vind ik het begin. Ik zoek vooral inspiratie om op korte en lange termijn te groeien naar een echte foodondernemer.

Wil je meer te weten komen over Anniek Chiau, bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie