Catherine Meurisse Meurisse Efficiency Clinic (MEC)

Mentor Coaching Communicatie Consulting Diensten Gezondheidszorg Persoonlijke Groei en Zingeving Therapie Antwerpen

Catherine Meurisse is mentor van :

MEC staat voor Meurisse Efficiency Clinic, een training- en coaching instituut waar communicatie en gedragsverandering centraal staan.

Catherine Meurisse is apotheker met ervaring langs beide zijden van de toonbank. Vanuit deze kennis binnen sales en marketing, aankoop en farmaceutische zorg, compliance en salesforce effectiveness is het haar passie om mensen te inspireren, te motiveren en vooral te helpen. Daaruit ontstond in 2016 het bedrijf Meurisse Efficiency Clinic waar ze als apotheker, trainer, coach en tabakoloog velen begeleidt in hun persoonlijke en professionele groei.

Met de focus op communicatie en gedragsverandering biedt Meurisse Efficiency Clinic training en coaching aan bedrijven, particulieren, gezondheidsprofessionelen en scholen. Deze pragmatische opleidingen worden op maat gemaakt en voor oefeningen en rollenspelen baseren we ons op real life cases.

Communicatie is de sleutel tot succes zowel professioneel als privé.

De missie van Meurisse Efficiency Clinic: mensen helpen, leren verbindend te communiceren en dus succesvol en gelukkig te maken.

De opleidingen zijn gebaseerd op aangetoonde modellen zoals c-IQ (conversationele intelligentie), MI (Motivational Interview), DISC gedrag- en communicatiestijlen.

In het mentortraject wil ze dames inspireren, motiveren en leren in alle vrouwelijkheid te ondernemen, exploreren van eigen sterktes, leren te reflecteren, gedrags- en communicatiestijlen te herkennen en tips geven om effectief te communiceren en zo te groeien zowel persoonlijk als professioneel. Dit alles om diepere inzichten te verwerven in de zaken die voor jou noodzakelijk zijn en aangepast aan jouw ritme.

You have to learn the rules of the game and then you have to play better than anyone else.

- Albert Einstein -

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie