Elien Defraije Cre@ctiv - Surprise Your Pet

Mentor ONGEMATCHT Communicatie Diensten Marketing Antwerpen

Een hart voor marketing én voor dieren

Momenteel zijn er twee bedrijven waar mijn ondernemersbloed door stroomt: Cre@ctiv en Surprise Your Pet. Het eerste richtte ik op om KMO’s en zelfstandigen te helpen hun imago op één lijn te krijgen met hun identiteit – door de juiste digitale marketinginstrumenten in te zetten (denk aan websites en sociale media), maar ook door hun grafische of visuele identiteit te verzorgen (van logo’s tot brochures). Met Surprise Your Pet bieden we dan weer verrassingsboxen aan voor honden en katten, zodat baasjes de speciale band met hun huisdier kunnen vieren.

Die ondernemingen lijken misschien ver uit elkaar te liggen, maar voor mij is dat absoluut niet het geval. Ik werk namelijk zowel voor Cre@ctiv als voor Surprise Your Pet volledig vanuit dezelfde principes. Communicatie en maatwerk draag ik bijvoorbeeld hoog in het vaandel. Zo’n aanpak wérkt, want je hebt een verantwoordelijkheid tegenover je klanten.  

Authenticiteit is een andere waarde die helemaal bovenaan mijn lijstje staat. Cre@ctiv gaat bijvoorbeeld nooit in zee met klanten waarin we zelf niet geloven. Het zorgt dat we veel tijd en energie investeren in het actief opzoeken van klanten waar we wél graag mee samenwerken. Authentiek zijn houdt ook in dat ik aan pure marketing doe, waarbij bedrijven zichzelf kunnen blijven. Ik denk vaak terug aan een quote van Coco Chanel: “I don’t do fashion, I am fashion”. Jezelf zijn is het allerbelangrijkste, en dát is waar die quote om draait. Zowel bij Cre@ctiv als bij Surprise Your Pet zetten we daarom de “human-to-human approach” centraal. Mijn passie is de mensen rondom mij gelukkig maken, waaronder mijn klanten. Ik heb van die passie mijn beroep gemaakt.

Groeien vind ik belangrijk, maar vooral dan als persoon. Alleen van daaruit wil ik zakelijke groei realiseren, samen met de mensen rond mij.

Neem zeker ook een kijkje op www.surpriseyourpet.be 

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie