Jenny Janssens The Switch

Mentor Coaching Digitalisering Marketing West-Vlaanderen

Ik kom niet uit een zelfstandig nest en ben eerder per toeval in de ondernemerswereld gerold, met een schrik en een durf zoals ze zeggen. Ik stapte mee in het webdesign bedrijf dat mijn man een jaar eerder had opgestart. Al snel voelde ik mij als een visje in het water als ondernemer. Samen maakten we in de afgelopen zeven jaar van Omega Websolutions een full service online marketing bureau om onze klanten nog beter te kunnen ondersteunen in het uitbouwen van hun online identiteit.

Ik hou er enorm van te luisteren naar het ondernemersverhaal van mijn klanten, me te verdiepen in hun wereld en dat alles op een duidelijke en originele manier online weer te geven zodat ze net die klanten aantrekken die bij hen passen. Hierbij kan ik volop mijn sterke kanten inzetten: inlevingsvermogen, strategisch inzicht en creativiteit.

Uit persoonlijke interesse volgde ik enkele jaren geleden een coachingopleiding en specialisaties in veerkracht en stress management. De inzichten en kennis die ik hiermee opdeed waren zo waardevol, té waardevol om niet te delen. Zo ontstond the Switch, waarmee we bedrijven en hun medewerkers begeleiden naar meer veerkracht en minder stress. Dat geeft veel voldoening. Al blijft het ook een flinke uitdaging want er is geen passe-partout oplossing.

Ik heb dikke chance dat ik elke dag mag doen wat ik graag doe. Toch loopt ondernemen niet altijd van een leien dakje. In mijn mentor hoop ik een klankbord te vinden: iemand die mijn ideeën uitdaagt en me een spreekwoordelijke schop onder de kont geeft als het nodig is.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie