Leona Geudens (B)right 2 Write

Mentee ONGEMATCHT Communicatie Copywriting Creatief Diensten Vlaams-Brabant

Schrijven is voor mij een passie, vandaar dat ik zo’n kleine 4 jaar geleden uit de gouden kooi van werkzekerheid durfde vliegen om een creatieve speelvogel te worden die kan spellen en verhalen vertellen. Ik heb naast het geven van overheidsadvies, een lange academische carrière achter de rug in de communicatiewetenschappen en de vrijetijdsagogiek, maar (w)ondernemen heb ik nooit geleerd. Aan mijn geesteskindje, Copywritingbureau (B)right 2 Write, ben ik verknocht, maar om mijn diensten verkocht te krijgen heb ik nog niet de juiste toverformule gevonden, vandaar mijn zoektocht naar een magische mentor. 

Op persoonlijk vlak is “mens sana in corpore sano” een levensfilosofie geworden. Mijn positieve energie haal ik uit sport op fun-niveau (BBB-Boost, spinning om alles op wieltjes te laten verlopen en zwemmen om mij als een vis in het water te laten voelen). GeZONd eten (ik sla mijn slag met sla) brengt mij een zonnig humeur. Levenslang leren is mijn motiverende motto voor andere magische momenten. Ik volg altijd wel de een of andere cursus op het vlak van informatica, talen of schrijven.

Het is mijn ultieme ambitie om “wereldverbeteraar” te worden; letterlijk - met betere teksten. My words, my world. Extra bagage welkom tijdens mijn reis op Nederlandstalige (w)aarde. 

Wil je meer te weten komen over Leona Geudens, bezoek dan haar LinkedIn profiel. 

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie