Nancy Wijnants New Dimension

Mentor Coaching Diensten Vlaams-Brabant

Nancy Wijnants is mentor van :

Een brede interesse in mensen, culturen en talenten

Meer dan 20 jaar ervaring in innovatieve sectoren in de rol van Marketing & Congress Coordinator (LyondellBasell & Terumo BCT) en Executive Committee Assistant (Orange). In 2009 startte ze haar bijberoep op en vandaag is ze grondig getraind in business coaching, NLP, lichaamstaal & imago, emotional management, burn-out, loopbaanbegeleiding en team ontwikkeling. New Dimension richt zich zowel naar particulieren, professionals als bedrijven.

Een passie voor Afrika

Tijdens de zomer van 2018 nam ze deel aan een film in Togo met jonge getalenteerde mensen om op te komen tegen oude tradities zoals polygamie. In december 2018 voltooide ze een opleiding 'Sociaal ondernemerschap'.

Expertise in motivationele analyse van individuen en teams

Bij New Dimension staat verbinding tussen mens en organisatie centraal. Verandering vraagt om inzicht in de relatie tussen mens en werk. In 2014 behaalde Nancy haar accreditatie in Profile Dynamics in Nederland, gebaseerd op de filosofie van Dr. Clare Graves. Onderzoek door David McClelland toont aan dat intelligentie en schoolresultaten weinig voorspellende waarde hebben als het gaat om prestaties. Motivatie lijkt de bepalende factor te zijn voor betere prestaties (uitgaande van een vergelijkbaar basisniveau van vereiste kennis en vaardigheden).

Nancy biedt haar klanten inzicht in hun drijvende factoren, geeft hen zelfinzicht om te onthullen wat ze belangrijk vinden in hun werk en stimuleert hun ontwikkeling. Wat mensen diep van binnen drijft, zorgt voor motivatie, energie en enthousiasme. Dit maakt het verschil tussen een medewerker die goed werk levert op een voldoende basisniveau en een enthousiaste medewerker. Haar teamtrainingen zijn om de communicatie binnen of tussen teams te verbeteren. Ze gebruikt de toonaangevende factoren om mensen in contact te brengen met hun organisatie.

Wil je meer te weten komen over Nancy Wijnants, bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie