Veerle Huygen Bloeibedrijven

Mentee ONGEMATCHT Coaching HR Limburg

Sedert 4,5 jaar ben ik het pad als zelfstandige aan het bewandelen. Dit is een hele reis met vallen en opstaan waarin ik verschillende avonturen heb beleefd. Zo ben ik aan de slag gegaan als talentencoach, maakte ik deel uit van allerlei disruptieve startups en lanceerde zelf een experiment namelijk The Younicorns om mensen met een nieuwe blik naar werk te laten kijken. Daarnaast heb ik diverse freelance HR opdrachten uitgevoerd voor KMO’s. Verder ben ik vanuit mijn eigen ondernemersreis andere ondernemers gaan interviewen waarvan ik podcasts en blogs maak om zo zoveel mogelijk mensen te inspireren.

In 2019 is mijn ambitie om een community uit te bouwen voor solo-ondernemers, creatievelingen en innovatoren die de ambitie hebben om hun projecten te realiseren. Binnen de community vormen we teams die elkaar naar hogere niveaus zullen tillen door te leren van elkaars proces, elkaar te stimuleren en te steunen. Binnen de community worden daarnaast ook diverse verbindende events georganiseerd om zoveel mogelijk te leren van elkaar en te netwerken op een andere manier.

Verder is mijn ambitie om een boek te lanceren, partnerships aan te gaan om zoveel mogelijk verbindende ervaringen te realiseren. Want ik faciliteer graag groepen op mijn unieke manier. Ik creëer graag een veilige en respectvolle omgeving waar ieder zichzelf ten volle kan zijn en waar iedereen gehoord wordt. Mijn aanpak is een mix van verschillende methodieken zoals Art of hosting, Theory U en Mastermind, wat ik combineer met mijn skills als een gecertifieerde Talent en Gelukscoach.

Bedrijven kunnen dan ook bij mij terecht voor verdiepende en verbindende ervaringen zoals het ontdekken van elkaars talenten, alternatieve personeelsbevraging en een verrassende management inspiratiedag.

Wil je meer te weten komen over Veerle Huygen, bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie