Wendy Verstrepen Elemint

Mentee Interieur Antwerpen

Wendy Verstrepen is mentee van Lia Burvenich

Na 7 jaar bij Vlassak-Verhulst en 5 jaar bij Obumex gewerkt te hebben als interieurarchitecte, waar ik totaalinrichtingen en maatwerk verzorgde van A tot Z voor zowel nieuwbouw en renovatieprojecten, begon ik te beseffen dat het tijd werd om zelf iets uit te bouwen. Ik kreeg persoonlijk meer en meer aanvragen voor grotere projecten. Het was nu of nooit.

Ik wou mijn klanten onafhankelijk van uitvoerder kunnen begeleiden in hun keuzes en een voorstel op maat van de klant kunnen bieden.

In november 2017 zette ik uiteindelijk de stap. Ik verhuisde in januari met mijn bureau van thuis naar een kantoorruimte en had ondertussen iemand gevonden die op freelance basis me kon helpen als ik te veel werk had om alles alleen bol te werken.

De bal was aan het rollen. Ik kreeg meer en meer aanvragen en kan mij nu volledig focussen op mijn eigen projecten.

Mijn hoofddoel is om jaarlijks enkele grote totaalinrichtingen te kunnen doen en deze aan te vullen met kleinere projecten. Elk project wil ik volledig op maat, persoonlijkheid en budget van de klant kunnen realiseren. Steeds zorg ik er voor dat het hele (ver)bouw proces zo aangenaam en stressvrij mogelijk voor de klant kan verlopen. De vele keuzes die gemaakt moeten worden beperk ik op voorhand en bij eventuele problemen zorg ik voor verschillende mogelijke oplossingen alvorens dit tot bij de klant komt.

Elk project volg ik van A tot Z op en werk met een groot oog voor detaillering door tot alles volledig in orde is.

Omdat ik nu al mijn tijd steek in het ontwerpen, begeleiden, opvolgen en uitwerken van mijn projecten schiet de tijd om te werken aan het uitbouwen van mijn zaak er over. Hoewel ik nu voldoende aanvragen binnen krijg door mond tot mond reclame, wil ik graag investeren in het uitbouwen van een website, bedrijfsnaam en strategie voor het verder uitbouwen van de zaak. Ook het managen van werkverdeling, structuur en de aanpak van projecten voor mezelf en mijn freelance werkkracht is een struikelpunt met vraagtekens voor mij.

Liefst zou ik dan ook een mentor toegewezen krijgen die mij daar in kan begeleiden.

Mijn grote droom is om een gevestigde waarde te worden en naambekendheid te creëren in de interieur wereld. Hoewel de eerste stappen zijn gezet heb ik nog verschillende vragen en twijfels om dit te kunnen bereiken. Het professionele inzicht van een mentor zal mij hier ongetwijfeld bij kunnen helpen.

Wil je meer te weten komen over Wendy Verstrepen, bekijk dan haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie