Yasmina Khacha Yasmina Khacha

Mentee ONGEMATCHT Beauty Workshop Antwerpen

Ik ben Yasmina Khacha, creatieve en gepassioneerde freelance Hair & Make-up Artist.

Toen ik afstudeerde in Bedrijfsmanagement (Marketing) kon ik meteen aan de slag als Product Manager binnen de BNP Paribas groep. Deze job heb ik een paar jaar uitgeoefend toen ik besefte dat ik eigenlijk wel graag onder de mensen kwam. Ik heb dan beslist om verder te gaan in Sales en dat heb ik dan ook bijna twee jaar lang gedaan. Maar gedurende die jaren, ging ik ook volop voor mijn passie, MAKE-UP. Ik heb naast mijn jobs heel wat opleidingen gevolgd en mijn creativiteit kunnen gebruiken. Deze opleidingen gingen van Beauty Essentials, Bridal make-up, Airbrush technieken, naar Studio/Film make-up en High Fashion Make-up tot zelfs professional Hairstyling bij Make-up Designory Antwerpen.

Sinds juni 2018 heb ik de sprong gewaagd om van freelance Hair & Make-up Artist mijn voltijdse job te maken. Ik heb intussen al mogen werken met topfotografen en internationale modellen. Als lid van het MUD team heb ik backstage meegewerkt aan Fashion Shows, opendeurdagen en beurzen. Ik heb ook bruidjes kunnen opmaken voor één van de mooiste dagen van hun leven en daarnaast ook nog workshops georganiseerd met verschillende thema’s voor vrouwen die graag enkele tips en tricks mee naar huis wilden nemen. 

Als make-up artist sta ik voor “Less is more”. Ik wil tonen dat vrouwen en modellen niet per se de huidige Instagram trends hoeven te volgen om er fantastisch uit te zien. Tijdens mijn workshops kan ik, dankzij mijn oog voor detail, met heel veel passie en energie alle vrouwen, zowel oud als jong, adviseren over hoe ze werkpunten kunnen verbeteren en hoe ze hun natuurlijke schoonheid kunnen benadrukken. Ook wanneer ik met modellen werk voor bepaalde opdrachten, ga ik een creatieve look creëren aan de hand van hun natuurlijke schoonheid.

Door mee te doen aan dit OnderneemstersDUET wil ik graag begeleid worden in mijn groei en zou ik graag mijn netwerk leren uitbouwen. Ik ben op zoek naar de juiste manier om zowel potentiële B2C als B2B klanten te benaderen en dit aan de hand van een goede en duidelijke strategie voor zowel mijn online als mijn offline aanwezigheid als “brand”. Een ervaren onderneemster kan mij daar zeker en vast bij helpen.

Wil je meer weten over Yasmina Khacha, dan bezoek je nu best haar LinkedIn profiel.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie