Yesmina Bouzaiani Trinity Massage

Mentee Diensten Persoonlijke Groei en Zingeving Oost-Vlaanderen

Yesmina Bouzaiani is mentee van Karin Beeckman

Sinds juni 2018 ben ik Trinity Massage opgestart, een massagepraktijk waar ik  Oosterse massages geef. De Trinity Massage is een massage die ik zelf heb ontworpen. Ze bestaat uit 3 stijlen (Thais, Indisch en Hawaiiaans) en wordt op een futon gegeven. Daarnaast bied ik in mijn nieuwe praktijk ook 2 nieuwe massages aan: Shiatsu Hot Stone massage en een Himalayazoutsteen massage; uniek in België.

Mijn ondernemersaanpak is niet zo conventioneel. Ik ben het 'go with the flow type'. Bij de start heb ik geen ondernemingsplan gemaakt. Met het geld dat ik heb gespaard ben ik er gewoon aan begonnen. Eerst twee halve dagen in een groepspraktijk. Met de feedback van de klanten en wat ik daar heb geleerd, de stap gezet om een zelfstandige praktijk te starten.

In september wil ik naar hoofdberoep switchen. Naast de massagepraktijk wil ik ook een webshop oprichten in vintage/etnische/spirituele juweeltjes en idem T-shirts. Ik heb een lange ziekteperiode achter de rug. Door complicaties van diabetes ben ik een deel van mijn zicht kwijt. Dit maakt het moeilijk om in loondienst te werken, maar de hoofdreden waarom ik als zelfstandig onderneemster aan de slag wil is om uiting te geven aan mijn creativiteit. Ziek zijn heeft mij het spirituele/alternatieve pad doen inslaan. Een pad dat voor mij bestemd was. Sinds kort studeer ik Ayurveda en volg ik ook een Soundhealing opleiding.

Ik hoop een mentor te vinden die hier voor openstaat. Iemand die mij op zakelijk vlak begeleidt en inzicht geeft, maar ook het menselijke aspect belangrijk vindt.

Terug naar overzicht
Markant, Best Pittig en Artemis FOD Economie