In de Kijker

Verminderde sociale bijdrage vanaf 2016

In het kader van het akkoord over de ‘tax shift’ besliste de federale regering om het huidige bijdragetarief van 22% te verminderen tot 20,5%. Deze maatregel wordt stapsgewijs ingevoerd tussen 2016 en 2018. Alle informatie vind je hier.

Evi De Wachter liet zich inspireren tijdens het Inspiratiecafé in Antwerpen, besloot om deel te nemen aan het Verkenningstraject en gaf haar carrière een nieuwe wending. Samen met drie andere deelneemsters van het Verkenningstraject richtte ze Collectif Locale op. Haar verhaal lees je hier.

Ondernemer in Zich(t) connecteert

Elke van Parys van Het Talenhuis bracht haar verhaal tijdens het Inspiratiecafé in Brugge. Ze ontmoette er Fabienne Segaert van Let's talk. Ze hielden contact en nog geen jaar later vervoegt Fabiennen Het Talenhuis, naast het runnen van haar eigen zaak. We wensen hen veel succes met de samenwerking! Je leest hun verhaal hier. 

Wie kan jou verder helpen?

Ontdek in de nieuwe brochure van het Agentschap Ondernemen een overzicht van coaching- en adviestrajecten voor startende ondernemers in Vlaanderen.

Onderneemster van het jaar 2014, Gratienne Sioncke, ontwierp een folder naar aanleiding van haar WOMED Award-jaar. Bekijk de folder hier.

Steek tips van topvrouwen op zak met deze inspirerende Ondernemer In Zich(t) - pocket. Download hier.

Reportage Agentschap Ondernemen

Annelies Steenacker doorliep ons traject, werd geïnspireerd en maakte haar droom waar. Wadada is een project waarin ze via dans Nederlandse taallessen geeft op een leuke en originele manier. 

>> Ontdek er alles over in dit filmpje!

Markant vzw Unizo AO Syntra Vlaanderen Zenitor