Souade Taje Make Love

Mentee Zoekt een mentor/mentee Persoonlijke Groei en Zingeving Webshop

De wereld van het ondernemerschap is nog heel nieuw voor mij, maar wat ik tot nu toe heb gezien, heeft al meteen mijn interesse én passie gewekt!

Aanvankelijk heb ik vooral sociale bewogenheid ontwikkeld. Ik ben gezinsbemiddelaar en seksueel therapeut. Ik help mensen die zich in moeilijke situaties bevinden en dat doe ik graag. Door dit werk kreeg ik het idee om een ‘zedige loveshop voor koppels’ op te richten.

Ik werk voornamelijk met klanten die moslim zijn, maar toen ik ze als onderdeel van mijn consulten naar een gespecialiseerde shop doorverwees, zag ik hun gêne en legden ze uit waarom ze aarzelden om die stap te zetten. Ze hadden onder andere moeite met de onbeschaamdheid ervan, met naakte afbeeldingen en het feit dat andere mensen hen zouden zien als ze ernaartoe zouden gaan of de site zouden bezoeken.

Om die reden heb ik dus een jaar geleden zelf de stap gezet om een webshop te starten. En ik heb met plezier geconstateerd dat de klanten deze kans aangrijpen om vragen te stellen waarvoor ze geen seksueel therapeut durven te raadplegen.

Op het moment heb ik een online winkel, maar ik geef de voorkeur aan menselijk contact. Ik zou graag op termijn een fysieke winkel openen en mijn werk met koppels en hun seksuele ontplooiing en voorlichting verder uitbouwen.

Wat ik verwacht van mijn mentor?

Een waardevolle uitwisseling van ervaringen, bemoedigende woorden en advies van een ervaren en zorgzame dame die mij kan helpen om de valkuilen van marketing en reclame te begrijpen en te overwinnen. Dit zijn dingen die ik nog niet onder de knie heb en waarover ik nog veel moet leren.

Terug naar overzicht
Markant Artemis Brussel KBC Bxl UNIZO Vl Br & Bxl Evolvero 1819 BHG