Op 7 maart 2018 reiken Markant vzw, UNIZO en het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen de 19de WOMED Award uit.

Ambitieus ondernemerschap wordt het centrale thema van de avond, zowel in een inspirerend en zonder twijfel pittig debat als in de voorstelling van de acht finalistes van de Belofte en WOMED Award. U wordt meegenomen in hun straffe ondernemersverhaal en verneemt als eerste wie de titel ‘meest beloftevolle onderneemster’ en ‘onderneemster van het jaar’ in de wacht sleept. Netwerken kan na afloop bij een walking dinner.

Het uitreikingsevent is volledig uitverkocht. Wens je toch een plaatsje op de wachtlijst? Mail dan naar womedaward@markantvzw.be.

Programma

presentatie door Indra Dewitte

18u15  

  Onthaal met een drankje en tapas

19u00

 
  • Welkomstwoord door Lieve Droogmans, algemeen voorzitter van Markant vzw
  • Speech door Geert Bourgeois, minister-president van de Vlaamse Regering
  • Ambitieus ondernemerschap door ‘uitdager van dienst’ Hans Crijns, professor managementpraktijk en partner Vlerick Business School

‘Aan de ondernemerstafel bij Indra Dewitte’: een pittig debat met prof. Crijns en Claire Tillekaerts (CEO Flanders Investment & Trade) in het gezelschap van volbloed ondernemers Herwig Dejonghe (Antarctic Foods en Be Delicious), Daphné Aers (TNS Kroket), Sandra Gobert (Sub Rosa) en Ann Vancoillie (Creaplan en Aluvision).

   
  • Interview met Bernard De Potter, administrateur generaal van VLAIO
  • Slotwoord door Danny Van Assche, gedelegeerd bestuurder van UNIZO

20u00

 

  Uitreiking prijs voor de Belofte en WOMED Award

20u45  

  Aperitief en walking dinner

Locatie

KBC Auditorium, Havenlaan 2, Brussel. Parkeren in de ondergrondse parking van KBC, ingang via de Opzichterstraat.  

Toegangsprijs

  • Individueel ticket: 75 euro p.p. inclusief BTW
  • Bedrijfspakket: 550 euro inclusief BTW voor 8 tickets met een gepersonaliseerde statafel.

Het uitreikingsevent is volledig uitverkocht. Wens je toch een plaatsje op de wachtlijst? Mail dan naar womedaward@markantvzw.be.

Herbekijk de vorige uitreiking

 

Vlaanderen mag best wat ambitieuzer zijn als het aankomt op ondernemerschap. We hebben nood aan meer starters, meer blijvers en meer groeiers. Daarom wil Agentschap Innoveren & Ondernemen projecten op stapel zetten die ondernemers aanzetten tot, ondersteunen of begeleiden bij het ondernemen. Met onze partners bundelen we onze krachten en middelen. WOMED Award maakt deel uit van een netwerk van initiatieven waar u gebruik van kan maken. Ontdek ze allemaal op www.sterkondernemen.be.  

WOMED Award is een initiatief van Markant, Artemis en UNIZO in samenwerking met de structurele partners KBC, Zenito, ADMB, Ter Helme en Vlerick Business School.